Schenking sta-op-stoel. Hoera, een kado?

Zorgverzekerden die al jarenlang gebruik maken van een sta-op-stoel die zij in bruikleen hadden van de zorgverzekeraar, krijgen momenteel bericht van de zorgverzekeraar dat de sta-op-stoel in eigendom wordt ‘geschonken’.


Maar feitelijk trekken de verzekeraars hun handen natuurlijk gewoon af van het verstrekte product. En dat ze de stoelen niet terughalen mag natuurlijk geen ‘gebaar’  heten, maar is niet meer dan logisch. En nu heeft u een sta-op-stoel die buiten fabrieksgarantie valt en die is kapot? Dan kunt u niet meer terecht bij de zorgverzekeraar. U staat er alleen voor. De eerste gedachte zal misschien zijn om een nieuwe stoel te kopen? Dat hoeft bijna nooit bij de betere merken sta-op stoelen! Veel defecten aan uw stoel kunnen gewoon worden verholpen.  Alle onderdelen kunnen worden vervangen, de maatvoering kan worden veranderd (voor een andere gebruiker bijvoorbeeld), nieuwe bekleding behoort tot de mogelijkheden en van periodiek onderhoud (nalopen en smeren van het mechaniek) is een dergelijke stoel nog nooit slechter geworden. Het is alleen even zaak een een leverancier te vinden die u er goed in adviseert.

Een goede eerste stap is dan om de fabriek te bellen; daar helpen ze je zeker verder. Je kunt het ons ook vragen natuurlijk; we weten de weg in heel de Benelux wat dat betreft.


Een reactie op “Schenking sta-op-stoel. Hoera, een kado?”

  1. morris zegt:

    geachte mevrouw,heer
    het zelfde is mijn moeder overkomen het is dat ik naar onderdelen aan het zoeken bem op net en kwam u tegen ,stoel van mijn moeder is kapot en moet er motor vervangen worden voordat er montour komt is er al voorrij kosten van 35 euro en zit veel prijs verschil bijvoorbeeld **** rekent per 10 minuten 11 euro fabrikant in geval van mijn moeder is dat ***** die rekenen 15 euro per 10 minuten een motor bij *****kost 283,50 bij fitform 210 euro en mijn moeder krijgt maar 900 euro per maand en zij heeft last van de ziekte yicht en heeft speciale voeding na 400 euro huur en 130 euro ziekefonds er blijft echt niet genoeg om er 300 reperatie te betalen als u aan mijn vraagt gaan er mensen nog geld verdienen aan all die kapote stoelen terwijl mijn moeder echt niet zonder kan in haar geval kan ze nooit een anderew stoel aanschaffen